Sunday, December 27, 2009

our new HOBBY

agak lama jugak la i tak menulis. actually malas sgt. lot of work(banyak ke??). hari ni nak cite sal hobi baru i wf mum. guess wat???

F.I.S.H.I.N.G

en apis la duk gatai nak g memancing.. i temankan jer.. kenapa sy join dia mancing?? sbb sy xtaw guna joran baling.. hahaha.. pabila sy mancing i prefer joran biasa ja.. yg juz letak xpyh susah2 nak baling..

so.. dis is da thing i wat sementara tgu en apiz memancing.. hahaha..

tAke PhOt0.. and da rEsult is like dis la..:-





time ni we g memancing ikan talapia.. tapi sekoq pon xdpt.. hahaha..




2 comments:

  1. wah!amy!ketemu kita di sini.aku follow ang.

    syudex

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete